Skip to content

TOP 9 PONTURI DE AMINTIT ATUNCI CÂND COMPUI ȘI CREEZI UN VIDEO DE PROMOVARE A UNUI ORAȘ INTELIGENT!

Smart City

În prezent putem spune că lumea este condusă de tehnologie. Sunt multe motive pentru care se spune acest lucru. Tehnologia declanșează o schimbare pozitivă asupra tuturor industriilor și organizațiilor, și, odată cu apariția tehnologiilor precum internetul lucrurilor, dispozitivele portabile și senzorii, chiar și orașele devin SMART! Sperăm că știi ce înseamnă asta, sau, pentru cei care nu știu, orașele inteligente sunt acele orașe interconectate cu multe tehnologii care lucrează armonios, unde poți vedea străzi cu mai puține accidente, spre deloc, și poluare minimală, spre deloc. Orașele smart au case, și tot ceea ce găsești într-un oraș, smart. Acestea fiind spuse, dacă vrei să produci sau să creezi un material promoțional pentru un oraș inteligent, trebuie să ții minte câteva ponturi și trucuri pentru a face un video promoțional perfect. Fără prea multe completări, haide să ne aruncăm direct în articol.

CÂTEVA PONTURI DE REȚINUT DESPRE FILMAREA ORAȘELOR ȘI BENZILOR CONEXE

  1. Primul lucru pe care trebuie să îl ții minte este să imaginezi și să arăți o perspectivă aeriană a lumii și să restrângi cadrul pe acel loc pe care tu alegi să îl surprinzi.
  2. Trebuie să te asiguri că toate imaginile surprinse sunt în mișcare și, dacă nu, să găsești moduri alternative de a înregistra alte imagini sau animații, pentru a păstra filmul viu. Cel mai bine ar fi să nu te rezumi doar la imagini, deoarece poate deveni plictisitor.
  3. Al treilea pont este să înregistrezi și să surprinzi locurile aglomerate. Evită cu orice preț locurile mai puțin aglomerate, deoarece pot arăta stângaci în film. Asigură-te că surprinzi locurile grăbite și supraaglomerate.
  4. Următorul pont are de a face cu traficul. Asigură-te că surprinzi traficul în mișcare pe o bandă și, dacă e posibil, obține o înregistrare a vieții de noapte, când strada și luminile traficului înfloresc.
  5. Ar trebui să îți amintești întotdeauna să nu introduci numeroase reprezentări vizuale, ci să alegi imagini în mișcare.Few Tips
  6. Intervievează oameni care au idei clare despre ceea ce este un oraș inteligent și despre cum îi ajută. Ascultă opiniile localnicilor și a oamenilor în poziții proeminente deopotrivă.
  7. Poți folosi orice fel de trucuri și moduri de expunere în video, la urma urmei, este un film și trebuie să atragă numeroase vizualizări. Acestea fiind spuse, poți utiliza vederi aeriene fotorealiste, filmarea în zbor, panorame și multe alte animații și imagini în mișcare integrate în film.
  8. Amintește-ți să nu incluzi niciodată comentarii negative și nici scopuri, motive și alte subiecte asemănătoare care pot duce spre controverse. Pur și simplu, evită conversația negativistă.
  9. Ultimul pas este integrarea aptitudinilor tale de editare și crearea celui mai bun dintre cei mai buni și încărcarea filmului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *