Skip to content

CELE MAI BUNE UNELTE ȘI TEHNICI PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTIE CREATORII DE CONȚINUT, PENTRU O PLATFORMĂ EFICIENTĂ DE STORYTELLING

Best Tools and Techniques Content Creators

Nu este o noutate faptul că majoritatea creatorilor de conținut se chinuie să atragă atenția acelor clienți care au capacitatea de concentrare a unui peștișor auriu! Există diverse studii care demonstrează că reprezentările vizuale și imaginile sunt păstrate mai mult timp în memoria noastră decât cuvintele sau alte tipărituri. Tocmai acesta este motivul exact pentru care oamenii preferă să creeze conținut în format de povestire, prin integrarea tehnicilor de marketing sub formă de infografice și alte tehnologii. Este adevărat și faptul că stilul tradițional de povestire nu este demodat, însă povestirea sub formă de conținut media virtual va capta mult mai multă atenție decât o face stilul clasic. Acestea fiind spuse, vom vedea câteva dintre cele mai bune tehnici folosite de creatorii de conținut pentru creșterea valorii lor pe piață. Fără prea multe completări, haideți să ne aruncăm direct în articol.

Visme: primul din această listă este nimeni altul decât Visme. Există puține instrumente online necesare pentru a crea conținut mai bun și pentru a comercializa un brand. Obiectivul principal este acela de a dezvolta conținut pentru infografice, cărți electronice, prezentări, rapoarte, diapozitive, reclame și grafice, pentru conținutul de pe internet. Acest instrument îți oferă o platformă unde îți poți păstra tot conținutul privat, public sau chiar securizat cu o parolă cu protecție înaltă. În plus, acest instrument îți oferă totodată o platformă care te ajută să încarci pe web orice conținut audio sau video. Este cunoscut drept unul dintre instrumentele de top pentru storytelling de efect.

Venngage

Venngage: al doilea din această listă este nimeni altul decât Venngage. Această platformă ajută creatorii să creeze conținut bogat în grafice, date și tot felul de informații. Acest instrument este foarte recomandat celor care dau importanță infograficelor, micrograficelor și altor date sub formă de reprezentări vizuale. De asemenea, acest spațiu te ajută în crearea unei platforme cu conținut de valoare, care ajută în povestirea eficientă. Poți pur și simplu să îți alegi șablonul, să adaugi datele și să îți personalizezi designul.

Camtasia: al treilea este nimeni altul decât Camtasia. Te ajută să suprapui conținutul cu audio, făcându-l cel mai bun dintre toate. Îți va fi oferit un număr amplu de șabloane, casete de text și alte astfel de elemente necesare pentru a aduce un efect pozitiv asupra conținutului, amplificându-ți astfel tehnicile de marketing.

Moovly

Moovly: a patra tehnică din listă este nimeni alta decât Moovly. Aceasta ajută creatorii de conținut cu o cantitate enormă de creativitate și le permite să atragă atenția tuturor audiențelor, cu doar câteva sunete și o atingere animată creativă. Îți sunt puse la dispoziție instrumente variate și modele de reclame care vor face aspectul paginii tale web mai inteligent și mai inovativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *